Αρχική » Προορισμοί » Ελληνικοί Γαμήλιοι Προορισμοί!
Ελληνικοί Γαμήλιοι Προορισμοί!

Ελληνικοί Γαμήλιοι Προορισμοί!

Η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός, και το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα. Υπάρχουν προορισμοί για να αποδράσετε που απέχουν πολύ λίγο και είναι ιδανικοί για γαμήλιο ταξίδι!

  • Φολέγανδρος, Άνδρος, Αμοργός

          Είναι ελληνικά νησιά που δεν χάνουν την αίγλη τους το χειμώνα, δεν απέχουν πολύ απο το λιμάνι του Πειραιά, και είναι ιδανικά για χαλάρωση, ξεκούραση, βόλτες και ...εξερευνήσεις! Τα ελληνικά νησιά έχουν τη δική τους ξεχωριστή ομορφιά τους χειμερινούς μήνες, την οποία θα αγαπήσετε αν τα επιλέξετε για γαμήλιο ταξιδι, και απο την οικονομική και απο τη ρομαντική τους πλευρά!

  • Ελάτη, Περτούλι, Λίμνη Πλαστήρα  

          Πάμε λίγο πιο βόρεια, στον κορμό της Ελλάδας, όπου οι τρεις αυτοί προορισμοί αποτελούν μια μοναδική εμπειρία! Η ησυχία και η χαλάρωση, τα χιονισμένα τοπία, ο συνδυασμός των χιονισμένων βουνών αλλά και της ήρεμης λίμνης, είναι ένα όνειρο για πολλούς που θέλουν ένα τέτοιο γαμήλιο ταξίδι. Ας μην ξεχνάμε ακόμη και τους... τολμηρούς, που αν επιθυμούν μπορούν να κάνουν και θαλάσσια σπορ, ιππασία και τοξοβολία στη λίμνη Πλαστήρα, ή απλά να πιουν τον καφέ τους σε ένα απο τα παραδοσιακά και μέσα στη φύση καφέ που υπάρχουν εκεί, αλλά και στην Ελάτη και το Περτούλι, που δεν απέχουν μακριά.                 ΤΙΡ: Τα περισσότερα απο τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι! (πόσο πιο ρομαντικά;)

Στο ίδιο περίπου μοτίβο, είναι και τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο, το Καρπενήσι, τα Τρίκαλα Κορινθίας, η ορεινή Ναυπακτία, η Δημητσάνα αλλά και άλλες, άγνωστες σε πολλούς περιοχές, που αν επιθυμείτε, μπορείτε να ανακαλύψετε κάνοντας ένα tour, αποκτώντας και περισσότερες εικόνες και εμπειρίες απο το γαμήλιο ταξίδι!

 

(Στην εικόνα, φωτογραφία απο τη Λίμνη Πλαστήρα)

Google+