Αρχική » Χτένισματα γάμου - Κομμωτήρια » Νυφικά χτενίσματα που θα σας κάνουν να λάμψετε!
Νυφικά χτενίσματα που θα σας κάνουν να λάμψετε!

Νυφικά χτενίσματα που θα σας κάνουν να λάμψετε!

Άψογη τεχνική, απλότητα, φυσικότητα και λιγότερη επιτήδευση είναι οι επιταγές της χρονιάς για τις γαμήλιες κομμώσεις, που όπως και να το κάνουμε είναι η κορυφαία γοητεία στο γάμο. Παρακάτω σας δίνουμε συμβουλές και κατευθύνσεις  για τα νυφικά χτενίσματα που θα σας κάνουν να λάμψετε με την παρουσία σας.


Ολόκληρος ο κόσμος που δουλεύει και αφιερώνεται στον τομέα των μαλλιών με σκοπό να ομορφύνει με το ταλέντο και την ευαισθησία του την πιο σημαντική  ήμερα της ζωής σας, θα ποντάρει πριν απ’ όλα στην εσωτερική σας διάθεση, με σκοπό να υπογραμμίσει τον προσωπικό σας τύπο.

Αρκεστείτε λοιπόν στον προσωπικό σας τύπο, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να σας κάνει ομορφότερη, κι αναδείξτε τον. Το φιζίκ κάθε γυναίκας, οι γωνίες του προσώπου, το χρώμα της επιδερμίδας αλλά και το φυσικό χρώμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για να είναι επιτυχημένη η επέμβαση του κομμωτή.

Με γνώμονα το πρόσωπο (μιας και υπάρχουν περιπτώσεις που άλλοτε απαιτείται όγκος στην κορυφή του κεφαλιού, κι άλλοτε στη βάση) αλλά και με απαραίτητη τη συνεργασία του σχεδιαστή του νυφικού με τον κομμωτή, μπορούμε, μέσα από μια εκπληκτική ποικιλία κουπ και τεχνικών, να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα χρώμα στα νυφικά μαλλιά πρέπει να δίνει αγνότητα και γλυκύτητα. Μαλλιά όλο φυσικότητα θα στρέψουν πάνω τους τους προβολείς.

Τα ολόισια μακριά μαλλιά αλλά και τα πολύ μπουκλαριστα με όγκο στην κορυφή του κεφαλιού σε κόντες ή μακριές θηλυκές κουπ είναι δυο ακραίες τάσεις για τις νύφες με κοινό παρονομαστή. Δηλαδή  μακριά ανέμελα σχεδόν παιδικά χτενισμένα με τις άκρες τους και τα τσουλούφια τους να γέρνουν ανυποψίαστα πότε προς τα έξω και πότε προς τα μέσα.

Κάθε δημιουργία του κομμωτή πρέπει να βασίζεται στην τεχνική και όχι στον εντυπωσιασμό. Μια τεχνική σοβαρή και λεπτομερειακή. Από κει και πέρα η κάθε νύφη μπορεί να βάλει τις ιδέες της και την ευαισθησία της για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα μαλλιά πρέπει να έχουν φυσικότητα και μια τάση να είναι άπλα. Η γυναίκα στο γάμο πρέπει να προβάλλεται μέσα από τον προσωπικό της τύπο. Φυσικά πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο χτένισμα κάνοντας το επισημότερο με τα κατάλληλα προϊόντα styling. Η υποψήφια νύφη μπορεί χωρίς να ξεφύγει από τον εαυτό της και χωρίς να επηρεάζεται από διάφορες γνώμες να αποφύγει τα βαριά διακοσμημένα χτενίσματα που συνήθως προσθέτουν χρόνια και να εξοικειωθεί με το στυλ της αφαίρεσης που επιβάλλει η νέα εποχή.

AnAis

Google+