Αρχική » Ομορφιά » Τι να προσέξετε στο νυφικό μακιγιάζ
Τι να προσέξετε στο νυφικό μακιγιάζ

Τι να προσέξετε στο νυφικό μακιγιάζ

Κάθε γυναίκα που ξέρει πώς να περιποιείται τον εαυτό της για να νιώθει όμορφη γνωρίζει πως το σωστό μακιγιάζ παίζει καθοριστικό ρόλο στο σύνολο της εμφάνισης. Πόσο μάλιστα την ημέρα του γάμου της που οφείλει να είναι η ομορφότερη!

Οι βασικές επιλογές για το γαμήλιο μακιγιάζ ,όπως πάνω κάτω και για κάθε μακιγιάζ,  είναι δύο: μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια και μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη. Η κάθε νύφη θα επιλέξει αυτό που της ταιριάζει ανάλογα με το ποιο είναι το δυνατό της σημείο. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε τα πολύ έντονα μακιγιάζ καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας στις φωτογραφίες. Ακόμη προτιμείστε να σας βάψει κάποιος επαγγελματίας που εμπιστεύεστε αφού εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα ποια χρώματα να χρησιμοποιήσουν και ποια προϊόντα για να γίνουν οι σωστές γωνίες στο πρόσωπο. Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό είναι να τα προϊόντα που θα επιλέξετε για το μακιγιάζ σας εκείνη την ημέρα να είναι αδιάβροχα και μακράς διάρκειας καθώς θα πρέπει να αντέξουν σε όλη τη διάρκεια του γάμου αλλά και στο γαμήλιο πάρτι. Φυσικά για να επιτύχει το μακιγιάζ στο μέγιστο πρέπει να έχετε προετοιμάσει την επιδερμίδα σας με απολέπιση, καθαρισμό και ενυδάτωση.

Για το μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια:

nyfiko-makigiaz-gia-entona-xeili

Η βασική ιδέα είναι ένα smokey μακιγιάζ, όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές έτσι ώστε να μην δείχνει πολύ έντονο καθώς θα έχει ένα πιο σκληρό αποτέλεσμα και θα φαίνεται το πρόσωπο σας άγριο. Προτιμείστε λοιπόν σκιές σε μοβ, σμαραγδί και  μπλε electrik μαζί με μολύβι στις αντίστοιχες αποχρώσεις και πολλή μαύρη μάσκαρα. Αποφύγετε τις μαύρες και γκρι σκούρες σκιές και προσέξτε πολύ με την ποσότητα που θα βάλετε καθώς οι σκούρες σκιές μουντζουρώνουν πανεύκολα!

Τα  χείλη πρέπει να είναι σε nude ή απαλό ροζ ή κάποια άλλη ουδέτερη απόχρωση.

 

Για το μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη:

Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει σε όσες γυναίκες έχουν όμορφα και κακοσχηματισμένα χείλη και ωραίο χαμόγελο καθώς η προσοχή πέφτει εκεί. Το μυστικό είναι η απόχρωση του κραγιόν που θα επιλέξετε να δένει αρμονικά με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σας. Προσοχή στα πολύ έντονα neon κραγιόν αφού συνήθως δείχνουν ‘’δεύτερα’’ και δεν αποπνέουν ρομαντισμό. Επίσης συχνό λάθος είναι να παραφορτώνουμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου με το αποτέλεσμα να είναι τελικά απογοητευτικό.  Χρησιμοποιείστε προϊόντα που θα δείχνουν το δέρμα σας καθαρό και στα μάτια σας επιλέξτε να βάλετε ένα μαύρο eyeliner υγρό στο πάνω μόνο βλέφαρο και μάσκαρα που δίνει όγκο. Το ρουζ να  το χρησιμοποιείτε με σύνεση και μόνο πάνω στα μήλα για λάμψη. Στα χείλη σχηματίζουμε  πρώτα το περίγραμμα με ένα μαλακό μολύβι και μετά γεμίζουμε με κραγιόν στην ίδια πάντα απόχρωση. Πολλή πολλή προσοχή όταν κάνετε το περίγραμμα να μην ξεφύγετε πολύ έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σας γιατί αντί τα χείλη σας να φαίνονται σαρκώδη θα φαίνεται ότι κάτι έχει πάει στραβά…

Σε ότι κι αν αποφασίσετε να επιλέξετε τελικά δοκιμάστε το πάνω σας από πριν, κάντε πρόβες και κατασταλάξετε ακριβώς στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε και πως αυτά φαίνονται σε φυσικό φως  αλλά και σε φωτογραφίες με φλας ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.  Καλή επιτυχία!!!

AnAis

Google+