Αρχική » Ομορφιά » Μαύροι κύκλοι ? Εξαφανίστε τους με πράσινο τσάι
Μαύροι κύκλοι ? Εξαφανίστε τους με πράσινο τσάι

Μαύροι κύκλοι ? Εξαφανίστε τους με πράσινο τσάι

Λίγο η αϋπνία, λίγο η κούραση και η δουλειά είναι μερικές από τις αιτίες που πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από μαύρους κύκλους.

Η λύση που συνήθως επιλέγουν οι περισσότερες είναι η κάλυψη τους χώρις να μπουν στην διαδικασία να λύσουν το πρόβλημα που τις ταλαιπωρεί.

Το πράσινο τσάι που συνήθως πίνουμε για το αδυνάτισμα, έχει και άλλη χρήση που οι περισσότερες γυναίκες δεν την γνωρίζουν.

Τα σακουλάκια από το πράσινο τσάι αφού τα χρησιμοποιήσουμε αντί να τα πετάξουμε στα σκουπίδια μπορούμε να τα κρατήσουμε σε ένα βάζο στο ψυγείο μας. Αυτά είναι που θα δώσουν άμεση και αν επιθυμούμε οριστική λύση στο πρόβλημα των μαύρων κύκλων.

Τοποθετείστε τα σακουλάκια από το χρησιμοποιημένο πράσινο τσάι επάνω στα μάτια σας, αφήστε τα για 15 λεπτά και κατόπιν αφαιρέστε τα.

Με αυτό τον τρόπο θα φύγει το πρήξιμο από τα μάτια και οι μαύροι κύκλοι. Για να εξαλείψετε εντελώς τους μαύρους κύκλους επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία 3 φορές την εβδομάδα, για διάστημα δυο εβδομάδων και στη συνέχεια 1-2 φορές την εβδομάδα σαν συντήρηση και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Google+