Αρχική » Συμβουλές » Τι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει μια λίστα γάμου;
Τι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει μια λίστα γάμου;

Τι άλλο μπορεί να περιλαμβάνει μια λίστα γάμου;

Η λίστα του γάμου για ένα ζευγάρι παλαιότερα, αποτελούσε την αρχή για τον εξοπλισμό του νοικοκυριού του στο νέο του σπίτι. Πλέον, καθώς τα περισσότερα ζευγάρια ήδη συζούν πριν το γάμο, το να λάβουν ως δώρο ένα βάζο ή μια καφετιέρα, σημαίνει μάλλον οτι θα το φυλάξουν ως εφεδρικό.

Για τον λόγο αυτό, θα δούμε παρακάτω μια διαφορετική πρόταση για λίστα γάμου!

 

Εαν έχετε ήδη φτιάξει και εξοπλίσει το σπίτι σας με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε, τότε μια καλή ιδέα, προαιρετικά, ειδικά για τις ανάγκες της εποχής, είναι να ζητήσετε απο τους καλεσμένους να σας καταθέσουν σε έναν τραπεζικό λογαριασμό το ποσό που ήταν διατεθιμένοι να δώσουν, προκειμένου να σας αγοράσουν ένα δώρο. Είναι μια καλή λύση, αλλά όχι η μόνη, καθώς κάποιοι πιθανόν να αισθανθούν άβολα στο να γνωρίζετε πόσα χρήματα κατέθεσαν, και να θεωρούν καλύτερη επιλογή το να σας κάνουν απλώς ένα συμβολικό και όμορφο δώρο.

 

Εαν πάλι ονειρέυεστε ένα υπέροχο ταξίδι του μέλιτος σε κάποια απο τις ειδυλλιακές περιοχές της Ελλάδας, όπως είδατε εδώ, αλλά απο την άλλη θέλετε κάτι που δεν κάνετε καθημερινά, όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή σε έναν πιο μακρινό προορισμό, τότε μια εναλλακτική ιδέα είναι να προτείνετε στους καλεσμένους σας να καταθέσουν ένα ποσό ως γαμήλιο δώρο για την πραγματοποίηση του γαμήλιου ταξιδιού σας!

 

Αυτό που σίγουρα θα σας γεμίσει χαρά και συγκίνηση, ιδιαίτερα στο μεγάλο αυτό βήμα της ζωής σας, είναι να επιλέξετε φιλανθρωπικές οργανώσεις και να ζητήσετε απο τους καλέσμένους σας να διαθέσουν το ποσό απο το γαμήλιο δώρο στην οργάνωση αυτή. Είναι μια πράξη που θα εκτιμήσουν!

 

 

Google+