Αρχική » Γαμος » Συμβουλές για έναν ρετρό Γάμο
Συμβουλές για έναν ρετρό Γάμο

Συμβουλές για έναν ρετρό Γάμο

Συμβουλές για έναν ρετρό Γάμο

Μερικές από τις πιο μοναδικές ιδέες γάμου μπορεί να βρεθούν κοιτάζοντας πίσω σε μόδες και τάσεις του παρελθόντος. Το Art Deco Look της δεκαετίας του 1930 μπορεί να δανείσει μια κομψή αίγλη Hollywood-style σε κάθε προϋπολογισμό, ενώ το 1960, μια εποχή «ειρήνης, αγάπης και κατανόησης» μπορούν να δώσουν στο γάμο σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Τα περιοδικά και ιστοσελίδες είναι γεμάτα με τις τελευταίες τάσεις σε ιδέες γάμου και θέματα, και απλώς η προσπαθεία για να διαλέξετε μέσω αυτών μπορεί να είναι τόσο συντριπτική, όπως και ο σχεδιάσμός ενός ολόκληρου γάμου! Έτσι, πάρτε μια βαθιά ανάσα, να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε το εξής: μερικές από τις πιο μοναδικές ιδέες γάμου μπορούν να βρεθούν κοιτάζοντας πίσω σε μόδες και τάσεις του παρελθόντος.

Και για κάτι εντελώς διαφορετικό: τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό από ένα γάμο που θυμίζει το πνεύμα του groovy δεκαετίας του 1960.

Είτε πρόκειται για funky ή τυπικό, εδώ είναι μερικές προτάσεις για να σας βοηθήσoυν να σχεδιάσετε την ιδέα ενός ρετρό γάμου:

Βιβλία ευχών σε μορφή Polaroid

Τα βιβλία ευχών σε στύλ Polaroid μπορούν να συλλάβουν κάθε στιγμή της ημέρας του γάμου σας και χειρόγραφα συναισθήματα από τους καλεσμένους σας! Τα βιβλία ευχών σε στυλ Polaroid αντιστρέφουν την ψηφιακή τάση που υπερισχύει σήμερα. Οι Polaroid φωτογραφικές μηχανές και οι φωτογραφίες είναι σίγουρα ρετρό, και έχουν κάνει μια «νέα εποχή» να επανέλθει, διότι, σε αντίθεση με την ψηφιακή φωτογραφία, οι Polaroids εκτυπώνονται αμέσως.

Όταν είναι σε συνδυασμό με νότες από όλους τους φίλους και την οικογένειά σας η άμεση φωτογραφία στα βιβλία επισκεπτών γίνεται ένα ενθύμιο που γεμίζει με αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα!

Retro Προσκλητήρια

Δώστε στους καλεσμένους σας μια αίσθηση από το θέμα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε από την αρχή με τις γαμήλιες προσκλήσεις που έχετε επιλέξει για το γάμο σας. 

Για προσκλήσεις σε στυλ 60's, χρησιμοποιήστε χαρτί σε παστέλ χρώματα που ήταν δημοφιλής. Σκεφτείτε να συμεριλάβετε λουλούδια στο σχεδιασμό. Αυτά μπορούν να εκτυπωθούν στο ίδιο το προσκλητήριο, ή μπορείτε να προσθέσεται μερικά αποξηραμένα αγριολούλουδα μέσα στο φάκελο της πρόσκλησης.

Το νυφικό σε στυλ Ρετρό

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φορέσετε φουλάρι ή κορδέλα ή να περπατάτε ξυπόλυτες την μεγάλη ημέρα σας, αλλά ένα φόρεμα δαντέλα (mini στο μήκος, αν τολμάτε!) θα σας εισάγει στην εποχή των χίπις όμορφα, όπως και ένα λουλουδάτο σχέδιο στο κεφάλι και τα φορέματα των παράνυμφων σε παστέλ ή έντονα λουλουδάτα σχέδια.

Google+