Αρχική » Αίθουσες Δεξιώσεων » Blue Water | Wedding And Corporate Events
Blue Water | Wedding And Corporate Events

Blue Water | Wedding And Corporate Events

Ένας χώρος που συνδυάζει το γαλάζιο, το λευκό και το πράσινο, δίπλα στη θάλασσα, είναι σίγουρα ο ιδανικός για να φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμους σας.

Το Blue Water και η εξαιρετική ομάδα συνεργατών που το πλαισιώνουν σας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας, είτε πρόκειται να την οργανώσετε σ’ έναν από τους δύο υπέροχους χώρους που διαθέτει, είτε σε οποιοδήποτε άλλο χώρο της επιλογής σας. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι πάντοτε στην διάθεση σας να πάνε παντού, ακόμη και εκτός Αττικής, ώστε μαζί σας να  οργανώσουν κάθε είδους εκδήλωση τους ζητηθεί.

Ο Chef και όλη η επίλεκτη ομάδα του Blue Water είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν εξαιρετικές γευστικές απολαύσεις, καθώς επίσης και οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή χρειάζεστε, ώστε να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα μπορούν να σας παρέχουν ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης, εξοπλισμού και μουσικής.

Εμπιστευθείτε την πείρα των ανθρώπων του Blue Water και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να οργανώσετε μία πραγματικά αξέχαστη βραδιά, την δική σας βραδιά, δίπλα στη θάλασσα!

Βρειτε μας στον χαρτη
Blue Water | Wedding And Corporate Events
Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή 4
Βουλα, Αττικης
350
16
37.8244352,23.7748262

Google+