Αρχική » Συμβουλές » Η λίστα των καλεσμένων!
Η λίστα των καλεσμένων!

Η λίστα των καλεσμένων!

Ήρθε η ώρα να γράψετε τη λίστα των καλεσμένων και να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για τα προσκλητήρια. Νοίζατε πως θα είναι κάτι τόσο απλό? Εδώ θα δούμε μικρές συμβουλές για να μην... πελαγώσετε!

Είναι λογικό, όταν θα έρθει η ώρα της λίστας των προσκεκλημένων στο γάμο σας, να αρχίσουν τα τηλεφωνήματα.''Κάλεσε και την τριτοξαδέλφη του μπαμπά'', ''Μην ξεχάσεις και την παλιά μας γειτόνισσα'' και πάει λέγοντας. Δε λέμε, να τους καλέσεις. Μόνο όμως αν το θες και αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν.

Έτσι, πολύ σημαντικό είναι να έχετε ξεκαθαρίσει απο την αρχή το budget σας στο θέμα των προσκλήσεων, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε περίπτωση που ίσως κάποιος πολύ μακρινός γνωστός μείνει εκτός λίστας.

Ύστερα, θα χρειαστεί για τη δική σας διευκόλυνση, να χωρίσετε τους προσκεκλημένους σας σε κατηγορίες.

Στην πρώτη και κυριότερη θα συμπεριλάβετε όλους τους κοντινούς συγγενείς (γονείς, αδέρφια, θείους, παππούδες, ξαδέρφια κλπ) / κουμπάρους  / κολλητούς φίλους.

Στη δεύτερη θα είναι οι συνάδελφοι και οι φίλοι σας.

Στην τρίτη θα συμπεριλάβετε τους γνωστούς, τους γείτονες και τους μακρινούς σας συγγενείς.

 

Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία της λίστας του γάμου, αρκεί να έχετε βάλει τα παραπάνω σε μια τάξη. Μην αφήσετε παραπονεμένο κανέναν, αλλά κυρίως εσάς. Στο γάμο σας θα είναι όσοι άνθρωποι θέλετε και αγαπάτε, ώστε να είναι ένας γάμος και μια δεξίωση γεμάτα χαρά!

 

Α-Ζ.

Google+