Αρχική » Συμβουλές » Όσα πρέπει να ξέρετε για τις βέρες του γάμου!
Όσα πρέπει να ξέρετε για τις βέρες του γάμου!

Όσα πρέπει να ξέρετε για τις βέρες του γάμου!

Οι βέρες του γάμου είναι ίσως η σημαντικότερη επιλογή μας. Είναι το δαχτυλίδι που θα μας συντροφεύει συνεχώς και που δείχνει την ένωσή μας με τον σύντροφό μας. Εδώ, θα δούμε κάποια σημαντικά πράγματα για να λάβετε υπ' όψην πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση της ιδανικότερης βέρας!

Πρώτα απο όλα πρέπει να αποφασίσετε μέχρι ποιο ποσό μπορείτε να διαθέσετε. Υπάρχουν βέρες όλων των ειδών και κάθε εύρους τιμών προκειμένου να επιλέξετε. Ανάλογα με το αν θα επιλέξετε μια απλή βέρα, αν θα είναι φτιαγμένη απο χρυσό, πλατίνα ή λευκόχρυσο, αν θα είναι περίτεχνα διακοσμημένη, οι τιμές αυξάνονται.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να σκεφτείτε κατα πόσο θα ταιριάζει η βέρα και με το είδος της εργασίας σας. Αν για παράδειγμα η εργασία σας απαιτεί χρήση των χεριών σας σε πολύ μεγάλο βαθμό, τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε μια βέρα που να είναι λεία ώστε να μη σας σας εμποδίζουν τυχόν σχέδια όπως γωνίες, αλλά και για να μη φθαρούν με την πάροδο του χρόνου.

 

Μην ξεχάσετε επίσης να μελετήσετε και το μέγεθος της βέρας. Ανάλογα με το μέγεθος των δαχτύλων, παρόμοιο και το μέγεθος της βέρας (λεπτά δάχτυλα μικρότερη σε χιλιοστά βέρα). Αυτό είναι κάτι που θα συζητήσετε τη στιγμή της αγοράς. Ακόμη, έχετε την επιλογή να επιλέξετε απο το ίδιο σχέδιο, βέρα λεπτότερη σε πάχος για τη γυναίκα και μεγαλύτερη για τον άνδρα.

 

Η επιλογή της βέρας είναι όμορφη και πολύ σημαντική. Επιλέξτε βέρες που θα τις φοράτε συνεχώς και που θα ταιριάζει με το στυλ σας και που θα αντέχει στο χρόνο. Μία βέρα που κάθε μέρα θα σας γεμίζει χαρά που τη φοράτε!

 

Α-Ζ.

 

Google+