Αρχική » Βαπτιση » Η δεξίωση της βάπτισης!
Η δεξίωση της βάπτισης!

Η δεξίωση της βάπτισης!

Βαπτίζετε το μικρό σας και χρειάζεται να βρείτε έναν χώρο για να κάνετε τη δεξίωση ύστερα. Εδώ, θα δείτε συμβουλές αλλά και ιδέες για μια δεξίωση ονειρική!

 

Δε σας περιορίζει κάτι ως προς το χώρο που μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση της βάπτισης. Όλα είναι θέμα της δικής σας επιλογής και δυνατότητας. Καλύτερο θα ήταν, εφόσον η βάφτιση γίνεται πρωί, η δεξίωση να γίνει μεσημεριανή ώρα, γιατί είναι κάτι που βοηθά στο να μην αλλάζει πολύ το πρόγραμμα του μωρού, όπως θα γινόταν σε μια βραδινή δεξίωση, αλλά θα είναι και ευκολότερο για τους προσκεκλημένους-γονείς που θα σας κάνουν την τιμή.

 

Σε μία αίθουσα δεξιώσεων, το μόνο για το οποίο θα μεριμνήσετε είναι το μενού, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει και ορισμένα εδέσματα για τους μικρούς προσκεκλημένους, καθώς και, γιατί όχι, να προσλάβετε κάποιον να τα φροντίζει με δημιουργικές ασχολίες ή ταχυδακτιλουργικά.

 

Η δεξίωση μπορεί επίσης να λάβει χώρα σε μια ταβέρνα ή αν δεν έχετε πολλούς καλεσμένους, σε ένα παραδοσιακό κουτούκι. Με φαγητά σπιτικά, ελληνική μουσική και με ατμόσφαιρα πιο οικογενειακή, είναι σίγουρο πως η δεξίωση της βάπτισης θα είναι για όλους χαρά. Φροντίστε επίσης με τους υπεύθυνους για τον στολισμό με υφάσματα και χρώματα της επιλογής σας, που μπορούν και να συμβαδίζουν με το στολισμό της εκκλησίας.

 

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και αν η βάφτιση είναι καλοκαίρι. Σε μια ταβέρνα στολισμένη με λουλούδια, ή με θέα τη θάλασσα, το καλοκαιρινό κλίμα θα δώσει στη δεξίωση της βάπτισης μια οικογενειακή νότα.

 

Εξίσου, αν η βάπτιση είναι τους καλοκαιρινούς μήνες, (και φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα), θα ήταν πολύ όμορφο η δεξίωση να πραγματοποιηθεί σε ένα κτήμα. Και εκεί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε το θέμα του στολισμού καθώς και το μενού μέσω catering.

 

Α-Ζ.

 

Google+