Αρχική » Συμβουλές » Μικρά μυστικά για την επιλογή του νυφικού!
Μικρά μυστικά για την επιλογή του νυφικού!

Μικρά μυστικά για την επιλογή του νυφικού!

Απο τις ωραιότερες διαδικασίες μέχρι τη στιγμή που θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, είναι η επιλογή του νυφικού. Πριν ξεκινήσετε, ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ!

 

→ Είναι αποδεδειγμένο μέσα απο έρευνες, πως με το αντικείμενο το οποίο θα αγγίξουμε ή θα δοκιμάσουμε σε ένα κατάστημα, θα δεθούμε μαζί του περισσότερο απο τα άλλα, και έτσι είναι πιο πιθανό να το αγοράσουμε. Μην κάνετε λοιπόν το ίδιο στην πρόβα νυφικού! Αν δείτε ένα νυφικό στο οποίο δε θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά, αφήστε το καλύτερα στην άκρη και αντισταθείτε στη δοκιμή!

 

→ Για την επιλογή αυτή του νυφικού, δε θα επισκεφτούμε έναν και μόνο οίκο νυφικών. Σκεφτείτε πως για να βρούμε ένα απλό μπλουζάκι ή ένα φόρεμα για μια περίσταση, μπορούμε να γυρίσουμε όλα τα μαγαζιά των προαστίων! Στο νυφικό θα το σκεφτούμε? Οι όλο και περισσότερες επιλογές απο νυφικά που θα δείτε ή που θα δοκιμάσετε, το ξεχωριστό στυλ κάθε οίκου και οι μεγάλου εύρους τιμές, θα σας κάνουν να έχετε μια πιο καθαρή όψη και τελικά να κάνετε την σωστότερηγια εσάς επιλογή!

 

→ Πέρα απο το δικό σας στυλ και το δικό σας ξεχωριστό ύφος που θα κάνει το νυφικό της επιλογής σας να ''μιλάει'' πάνω σας και μόνο, καλό θα ήταν να ρωτήσετε και λίγο την άποψη του συντρόφου σας. Το να έχετε στο νου σας και τη δική του γνώμη, θα σας βοηθήσει πολύ. Την ημέρα εκείνη όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Δεν είναι σημαντικότερο τα δικά του μάτια να σας κοιτάνε με θαυμασμό?

 

→ Να είστε ανοιχτή στις προτάσεις για σχέδια νυφικών που θα δείτε στους οίκους. Ναι, γνωρίζουμε πως έχετε σκεφτεί τον εαυτό σας μέσα σε ένα νυφικό με συγκεκριμένο σχέδιο, και είναι λογικό. Σκεφτείτε όμως και τη μεγάλη γκάμα νυφικών που υπάρχουν, τα νυφικά που θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και που δεν είναι όλα στο ίδιο στυλ. Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε πόσα διαφορετικά νυφικά αναδικνύουν την ομορφιά και την ευτυχία σας...

→...Πολλές φορές όμως, όπως γνωρίζουμε, το πρώτο που δοκιμάζουμε μας κάνει και το κλικ! Κανένα πρόβλημα και με αυτό! Εσείς ξέρετε καλύτερα αυτό που θέλετε για την ημέρα σας.

→ Εξίσου σημαντικό, είναι να έχετε σκεφτεί λίγοκαι το πώς θα θέλατε να είναι τα υπόλοιπα στυλιστικά θέματα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά. Σιγά σιγά αυτά θα μπαίνουν σε μια σειρά και έτσι θα έχετε μια καλύτερη εικόνα. Ακόμη, μην παραλείψετε να έχετε περιποιημένα μαλλιά και έστω ένα διακριτικό μακιγιάζ στις πρόβες νυφικού, γιατί θα δένει περισσότερο με την εικόνα του εαυτού σας μέσα στο νυφικό.

 

Α-Ζ.

Google+