Αρχική » Συμβουλές » Η μουσική στο γάμο σας!
Η μουσική στο γάμο σας!

Η μουσική στο γάμο σας!

Στη δεξίωση, εσείς και οι καλεσμένοι σας, πρέπει να γιορτάζετε τη χαρά του γάμου σας. Αυτό θα γίνει με την κατάλληλη μουσική που θα συνοδεύει την ευτυχία σας!

Ακόμα και οι πιο ¨δύσκολοι¨, είναι γνωστό πως στο τέλος θα σηκωθούν από την καρέκλα τους και θα χορέψουν. Σε αυτό φυσικά θα τους οδηγήσει και η μουσική (πέρα από την επιμονή σας να σας συνοδέψει σε έναν χορό!).

1. Ξεκινώντας, καλό θα ήταν να έχουμε στο μυαλό μας το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε για τον DJ που θα γεμίσει τη βραδιά μας με μουσική.

2. Πηγαίνοντας να κλείσουμε τη δεξίωση σε έναν χώρο, πολύ σημαντικό είναι να βεβαιωθούμε ότι στο χώρο αυτό επιτρέπουν τη δυνατή μουσική χωρίς περιορισμό στην ώρα. Επίσης, πως δεν έχουν θέμα με οποιοδήποτε είδος μουσικής επιλέξουμε να υπάρχει, και που φυσικά ταιριάζει στο ύφος του γάμου και το δικό μας.

3. Πιθανόν θα σας προτείνουν εκείνοι έναν DJ για να παίξει το βράδυ του γάμου σας. Μπορείτε βέβαια, να επιλέξετε να παίξει ένας DJ ή ένα συγκρότημα που εσείς θέλετε. Κάποιον, που θα μπορείτε να συζητήσετε και να ακούει τη γνώμη σας και τις επιθυμίες σας και φυσικά να είναι γνώστης του αντικειμένου και να κάνει τη βραδιά ανεπανάληπτη και γεμάτη όμορφη μουσική και χορό!

4. Ο επαγγελματίας που θα παίξει στη δεξίωση του γάμου σας, θα πρέπει πρώτα από όλα να γνωρίζει το δικό σας στυλ στη μουσική, τι προτιμάτε, τι σας αρέσει, τι θα άρεσε και στους καλεσμένους και ακόμη να έχει και μία εμπειρία από μουσική σε γάμους. Ανάλογα λοιπόν και με το δικό του ¨ρεπερτόριο¨, θα μπορέσετε να βγάλετε μία λίστα με τα τραγούδια. Οι περισσότεροι δεν έχουν θέμα στο να παίξουν κάποια τραγούδια που δεν είναι της ακουστικής τους. Καλύτερο όμως είναι να επιλέξουμε ένα άτομο που θα υποστηρίζει αυτό που κάνει, για να έχει μεγαλύτερη γκάμα της επιλογής μας, και που παράλληλα με τη μουσική που είναι η δουλειά του, να μπορεί και να διασκεδάζει τους καλεσμένους.

Όπως και να ‘χει, η μουσική όπως και όλα τα υπόλοιπα στο γάμο και στη δεξίωση, θα χει τη δική σας μοναδική υπογραφή. Γι αυτό, θα μείνουν αξέχαστα στους καλεσμένους σας και μια όμορφη και γλυκιά ανάμνηση σε εσάς!

 

Α-Ζ.

Google+