Αρχική » Ανθοστολισμός γάμου » Το τέλειο νυφικό μπουκέτο για τις τέσσερις εποχές
Το τέλειο νυφικό μπουκέτο για τις τέσσερις εποχές

Το τέλειο νυφικό μπουκέτο για τις τέσσερις εποχές

Το μπουκέτο που κρατάει η νύφη την ώρα του γάμου. Παράδοση και στολίδι μαζί. Ανάλογα με το νυφικό σας, την προτίμησή σας στα χρώματα, το γενικότερο στολισμό αλλά και την εποχή που παντρεύεστε, το μπουκέτο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.

Αν λοιπόν το νυφικό σας είναι μακρύ, ένα μπουκέτο με πολλά λουλούδια ή και ένα λουλούδι μόνο του, θα κάνει τη διαφορά. Αν το φόρεμα σας είναι κοντό, ιδανική ανθοδέσμη για εσάς είναι λουλούδια με κλίση προς τα κάτω σαν βροχή.

Μεγάλο ρόλο παίζει και η δική σας προτίμηση στα χρώματα και στο αγαπημένο σας λουλούδι. Αυτό είναι κάτι που θα το συνεννοηθείτε με τον ανθοπώλη, το αν δηλαδή η ανθοδέσμη σας θα είναι από φρέσκα λουλούδια ή μη, αν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση, αν θα επιλεχθούν παραπάνω από ένα χρώματα για να ταιριάζουν με το θεματικό στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης.

Αν ο γάμος σας πραγματοποιηθεί καλοκαίρι, τα φωτεινά και φρέσκα λουλούδια με το έντονο άρωμα θα έχουν την τιμητική τους.

Εάν ο γάμος σας γίνεται φθινόπωρο, επιλέξτε λουλούδια σε σκούρες αποχρώσεις, όπως καφέ.  Επειδή όμως ο καιρός μπορεί να είναι ακόμα καλοκαιρινός, μπορείτε να επιλέξετε ανθοδέσμη με την καλοκαιρινή διάθεση που προαναφέραμε.

Στα χρώματα των πιο σκούρων αποχρώσεων θα είναι ένα μπουκέτο τον χειμώνα. Χρώματα που μεταξύ τους κάνουν αντίθεση, έχουν όμως μεγάλη ένταση και είναι πολύ σικάτα (μπορντό, κοκκινο, άσπρο, μπλε) θα δημιουργήσουν ένα μπουκέτο που θα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ και απαίτηση.

Αν πάλι η εποχή που επιλέξατε να παντρευτείτε είναι η άνοιξη, τότε αναμφισβήτητα τα λουλούδια θα είναι φρέσκα, χρωματιστά (ροζ, κίτρινο), μπορεί και έντονα, ανάλογα βέβαια πάντα και τον στολισμό.

Παρακάτω θα δούμε ορισμένες ιδέες για τη σύνθεση της ανθοδέσμης.

Α-Ζ.

Φωτογραφίες

Google+