Αρχική » Οργάνωση Γάμου » Οι μπομπονιερες, το ενθύμιο του γάμου σας!
Οι μπομπονιερες, το ενθύμιο του γάμου σας!

Οι μπομπονιερες, το ενθύμιο του γάμου σας!

μπομπονιεραΗ μπομπονιέρα είναι το ενθύμιο του γάμου σας που θα χαρίσετε στους καλεσμένους σας. Πρέπει λοιπόν να τις διαλέξετε με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει τη συνολική αισθητική του γάμου σας, αφού σκοπός είναι να εντυπωσιάσει και να δημιουργήσει σχόλια, δεδομένου ότι κάποιοι μπορεί να την κρατήσουν σπίτι τους ανάλογα με το είδος του στολιδιού που θα διαλέξετε.

Συνήθως η διαδικασία επιλογής τους δεν κουράζει το ζευγάρι αλλά δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Είναι σημαντικό να αρχίσετε το ψάξιμο δυο μήνες πριν το γάμο, έχοντας πάντα κατά νου το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Στην αγορά υπάρχει ευρεία γκάμα από μπομπονιέρες σε όλα τα κόστη, σχεδία και χρώματα προκειμένου να ταιριάζει στο στυλ και το ύφος του γάμου σας και να συνδυαστεί από το νυφικό ως τον ανθοστολισμό.

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το ποσό που διαθέτετε. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό των καλεσμένων σας, και καλό είναι να υπολογίσετε τουλάχιστον δύο μπομπονιέρες για κάθε μια πρόσκληση που θα έχετε στείλει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας περισσέψουν αφού μπορείτε να τις μοιράσετε μετά σ’ αυτούς που δεν κατάφεραν να έρθουν στο γάμο σας. Συνεπώς ανάλογα με το ποσό που αποφασίσατε να διαθέσετε και τον αριθμό των καλεσμένων μπορείτε να υπολογίσετε περίπου το κόστος ανά μπομπονιέρα.

Πάνω απ’ όλα πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή τι στυλ μπομπονιέρας θέλετε. Κλασσική δοκιμασμένη μπομπονιέρα με τούλι και χρυσή κορδέλα; Πρωτότυπη με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο και κάποιο διακοσμητικό επάνω;  Χρηστική για τους καλεσμένους σας όπως κάποιο κουτάκι, κουμπαρά κλπ;  Μοντέρνα με στολίδι κάποιο κόσμημα ασημί ή χρυσό με σβαρόφσκι ή άλλο κρύσταλλο; Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Τέλος, σημαντικά είναι τα κουφέτα που θα περιέχει. Μπορεί να είναι από πέντε έως είκοσι δύο και υπάρχουν διάφορες γεύσεις  και σχέδια για όλα τα γούστα. Οι περισσότεροι επιλεγούν για τις μπομπονιέρες τους πέντε κουφέτα συνήθως λεύκα με γέμιση σοκολάτας γάλακτος.

Η συντακτική ομάδα του wedding-guide.gr

Google+