Αρχική » Μόδα » Το γαμπριάτικο κοστούμι
Το γαμπριάτικο κοστούμι

Το γαμπριάτικο κοστούμι

Γαμπριάτικο κουστούμι, κουστούμιΟ άνδρας που έχει αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα που λέγεται γάμος όσο να’ ναι αισθάνεται από περίεργα έως εντελώς αμήχανα. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν έρχεται η στιγμή της επιλογής του γαμπριάτικου ντυσίματος. Όταν ο γαμπρός διαλέγει το γαμπριάτικο κοστούμι σε ένα κατάστημα αντρικών ειδών πρέπει να επιλέξει κάποιο που να τον κάνει να νιώθει άνετος, κομψός και να είναι ντυμένος στο ύφος που ταιριάζει στην προσωπικότητα του.

Μερικές εβδομάδες πριν το γάμο ο γαμπρός θα διαλέξει το κοστούμι που θα παραγγείλει ή θα αγοράσει έτοιμο, το οποίο πρέπει να συνδυάζει την ποιότητα και κομψότητα καθώς και τα απαραίτητα αξεσουάρ ( γραβάτα ή παπιγιόν, μανικετόκουμπα, παπούτσια κ.λπ.) που θα υπογραμμίσουν το λεπτό του γούστο.

Μπαίνοντας σ ένα κατάστημα αντρικών ειδών για να διαλέξετε το κοστούμι σας  πρέπει να σας προσφέρεται η δυνατότητα να διαλέξετε ό, τι κομψότερο, σύγχρονο και πρακτικό προσφέρεται από τον κόσμο της μόδας. Τα περισσότερα ρούχα είναι εισαγόμενα, όμως υπάρχουν και ελληνικής ραφής. Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι τα ρούχο των καταστημάτων αυτών είναι ακριβά,  όμως είναι λάθος. Μπορεί κάποιος να βρει ακόμα και επώνυμα ρούχα μεγάλων οίκων όπως Trussardi, Lacoste, Boss, Versace, Diesel κ.α. σε πολύ προσιτές τιμές, αρκεί να ξέρει που να ψάξει!

Δεν είναι εύκολο για ένα νέο άντρα που μέχρι χθες ντυνόταν πολύ άπλα με τζιν, μπουφάν, t-shirt κλπ. να ντυθεί και να νιώσει άνετα μέσα στα επίσημα ρούχα που απαιτεί ένα γάμος. Γι΄ αυτό πρέπει να διαλέξετε ρούχα που να σας μεταμορφώνουν σε γαμπρούς αλλά που ναι μεν θα σας εξυπηρετήσουν στο γάμο, αλλά θα σας καλύψουν και αργότερα σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις!γαμπρος, κουστουμι, gampros

Οι σημερινές τάσεις της μόδας μεριμνούν ιδιαίτερα για του υποψήφιους γαμπρούς προσφέροντας τους σύνολα κομψά και περιποιημένα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα εκείνου που τα φοράει και τους γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Οι μοντέρνοι δυναμικοί γαμπροί μπορούν να κατευθύνουν τις επιλογές τους ανάμεσα στην κλασσική κομψότητα του σμόκιν σε χρώμα μπλε ή μαύρο και σε κάτι πιο μοντέρνο και απλό σε χρώμα κυπαρισσι η σε αποχρώσεις του γκρι, που θα τονίζουν τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς τους.

Ωστόσο η επιλογή του γαμπριάτικου ντυσίματος πρέπει να γίνει με προσοχή γι’ αυτό καλό είναι να μη ρισκάρετε αλλά να επισκεφθείτε καταστήματα που έχουν πείρα και μεράκι σ’ αυτό τον τομέα. Δοκιμάστε αρκετά σχέδια και διαφορετικά υφάσματα , πριν αποφασίσετε πιο σας αρέσει και ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.  Ζητήστε και τη συμβουλή των ειδικών του καταστήματος. Όταν τελικά αποφασίσετε πιο είναι αυτό που σας ταιριάζει βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται καμία επιδιόρθωση για να έχει τέλεια εφαρμογή στο σώμα σας. Με την ίδια επιμέλεια επιλέξτε και τα αξεσουάρ ώστε η συνολική εικόνα να δίνει ως αποτέλεσμα ένα αρμονικό σύνολο.

Η συντακτική ομάδα του wedding-guide.gr

 

Google+