Αρχική » Ομορφιά » Ολοκληρωμένη περιποίηση και νυφικό μακιγιαζ
Ολοκληρωμένη περιποίηση και νυφικό μακιγιαζ

Ολοκληρωμένη περιποίηση και νυφικό μακιγιαζ

Για να είναι το πρόσωπό σας λαμπερό πρέπει να είναι περιποιημένο το δέρμα σας  χωρίς σμήγμα και με ανοιχτούς πόρους. Όσο κι αν προσπαθήσετε με το μακιγιάζ , δεν πρόκειται να καλύψετε την ημέρα του γάμου, λεκέδες ή να καταφέρετε να κάνετε το άγριο δέρμα λείο και απαλό. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν;

Η απάντηση είναι μια: Να το περιποιηθείτε. Η κρέμα ημέρας και τα λοιπά προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά δεν αρκούν. Πόσο μάλλον την εποχή αυτή που το άγχος και η κούραση της προετοιμασίας του γάμου αφήνουν τα ίχνη τους στο πρόσωπο σας.  Είναι αναγκαίο λοιπόν να εμπιστευτείτε το δέρμα σας στη φροντίδα των ειδικών για να καταφέρετε τη μεγάλη μέρα του γάμου, τα βλέμματα να πέσουν στο λαμπερό φωτεινό πρόσωπο σας που θα ακτινοβολεί όχι μόνο από την ευτυχία αλλά και από τη δροσιά και την υγεία της επιδερμίδας σας.

Η περιποίηση από κάποιο αισθητικό πρέπει ν’ αρχίσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν το μεγάλο γεγονός με πρώτο απαραίτητο στάδιο τον καθαρισμό και την απολέπιση, πίλινγκ για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα. Έπειτα θα ακολουθηθούν ειδικές θεραπείες ανάπλασης κύτταρων ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του δέρματος που θα κρίνει ο αισθητικός σας ότι υπάρχουν. Μια δυο μέρες πριν το γάμο συνήθως εφαρμόζονται ειδικές μάσκες για ξεκούραση και ενυδάτωση.

Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι απαλό, έτσι που να ομορφαίνει τα δυνατά σημεία του προσώπου και να μειώνει τις ατέλειες. Στο νυφικό μακιγιάζ το πρόσωπο δεν πρέπει να δείχνει αλλοιωμένο, τα χρώματα πρέπει είναι μελετημένα για να διαρκούν και να βγαίνετε σωστά στις φωτογραφίες και το βίντεο χωρίς γυαλάδες και σκιές.

Επιλέξτε το ρουζ που θα φορέσετε στα μαγούλα να είναι σε συνδυασμό με το  φον-ντε-τεν και το κραγιόν στα χείλη. Στα μάτια βάλτε σκιές που να φωτίζουν το βλέμμα σας και χρησιμοποιείστε μάσκαρα για όγκο και μήκος για να δώσετε την ένταση που λείπει. Τέλος βάψτε τα χείλη σας με απαλά κραγιόν που ακτινοβολούν σε συνδυασμό με κάποιο gloss για να τα κάνετε πιο ζουμερά και σαρκώδη.

Η συντακτική ομάδα του wedding-guide.gr

Google+