Αρχική » Ομορφιά » Νυφικά χτένισματα - Χτενίσματα γάμου
Νυφικά χτένισματα - Χτενίσματα γάμου

Νυφικά χτένισματα - Χτενίσματα γάμου

Συμβουλές για να έχετε τέλεια μαλλιά στο γάμο σας.

Νυφικα χτενισματα - ΤιαραΓια να είστε μια εκθαμβωτική νύφη που θα τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, τολμήστε το και φορέστε μικρές τιάρες, φουτουριστικά καπέλα ή πανέμορφα λουλούδια που να συνδυάζονται με το νυφικό σας. Αφού λοιπόν επιλέξατε το νυφικό που σας ταιριάζει, είναι καιρός να επιλέξετε πως θα στολίσετε τα μαλλιά σας.

Μην ξεχνάτε πως ένα σωστό νυφικό χτένισμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε υπέροχες και πανέμορφες ενώ αντιθέτως μία λάθος επιλογή για τα μαλλιά, μπορεί να καταστρέψει όλη σας την εμφάνιση.

Τα πλούσια και στιλπνά μαλλιά προσδίδουν φρεσκάδα και θηλυκότητα στη γυναίκα. Διακοσμήστε τα με ευφάνταστα νυφικά χτενίσματα με υπέροχα στολίδια που να ταιριάζουν στο στιλ και την απόχρωση του νυφικού σας.

Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας φανούνε χρήσιμες και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο νυφικό σας χτένισμα.

1. Εάν θέλετε να κάνετε περμανάντ, να βάψετε ή να κόψετε τα μαλλιά σας, κάντε το τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το γάμο σας. Στο διάστημα που μεσολαβεί, θα υπάρχει χρόνος για να «στρώσει» το χτένισμα και να δείχνει πιο φυσικό. Επιπλέον, αν έχετε πάρει μια λάθος απόφαση, θα υπάρχει χρόνος να τη διορθώσετε.

Νυφικα χτενισματα2. Μην ετοιμάσετε τα μαλλιά σας πολύ νωρίς την ημέρα του γάμου σας, και μη τα τραβήξετε πίσω πολύ σφιχτά. Το κεφάλι σας μπορεί να αρχίζει να πονάει και να έχετε πονοκέφαλο, αν έχετε ένα υπερβολικά σφιχτό κότσο για πολύ ώρα.

3. Ψαλιδίστε τα μαλλιά σας λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο σας, για να καθαρίσετε τις άκρες και να αφαιρέσετε τη ψαλίδα.

4. Προσφύγετε σε περισσότερους/ες από ένα/μία κομμωτή/α, κάνοντας πρόβες, για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Μπορεί, όμως, να υπάρχει κάποιος/α στο κομμωτήριο που συνηθίζετε να πηγαίνετε, που να ειδικεύετε στις νυφικές κομμώσεις. Δε προσβάλετε και δε περιφρονείτε το/η κομμωτή/α, που επισκέπτεστε τακτικά, αν προτιμήσετε άλλο επαγγελματία για το μεγάλο γεγονός. Εξάλλου η ημέρα αυτή είναι σημαντική και το χτένισμα είναι διαφορετικό από ένα υπέροχο κούρεμα ή χρώμα.

Νυφικά χτενίσματα5. Όταν κάνετε τις πρόβες, να είναι μαζί σας και κάποιο πρόσωπο, το οποίο εμπιστεύεστε και γνωρίζει πολύ καλά το χαρακτήρα σας, για να σας πει τη γνώμη του και να σας βοηθήσει στη σωστή επιλογή.

6. Μη παρασυρθείτε σε υπερβολές. Μην αφήσετε τους καλεσμένους, και κυρίως το γαμπρό, να αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το κορίτσι με το λευκό φόρεμα! Εκτός αυτού, ένα υπερβολικά περίπλοκο χτένισμα είναι κάτι που θα σας αγχώνει περισσότερο, και όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή! Να είστε ο εαυτό σας και επιλέξτε ένα χτένισμα που να αναδυκνύει την πραγματική σας ομορφιά.


Google+